INBROLLY uvádí na trh řadu řídících jednotek DIN-IPC pro použití v průmyslu a IoT. Její výhodou je možnost montáže do nízkých rozvodnicových skříní se stejným profilem jako klasické jističe. Řada DIN-IPC se skládá z řídícího kontroléru a rozšiřujících modulů pro dosažení požadovaných vlastností a rozhraní.

K dispozici je síťové připojení přes Ethernet s konektory RJ-45 nebo bezdrátové Wi-Fi připojení přes anténu s SMA konektorem. Dále je možné připojit externí senzory nebo periferie přes sériová rozhraní RS-232, RS-485 nebo RS-422. K dispozici je i CAN rozhraní. Sběr dat je možné provádět přes digitální vstupy nebo analogové vstupy (0-10V, 4-20mA, čidla teploty s interní referencí).

K dipozici bude řídící kontroler s procesorem STM32F407 pro jednoduché použití bez operačního systému nebo s FreeRTOS. Pro sofistikovanější aplikace je možné použít počítač s procesoren i.MX8 Mini se dvěma nebo čtyřmi 64-bitovými ARM jádry Cortex -A53 pro běh operačního systému Linux.

Díky těmto vlastnostem je DIN-IPC vhodné pro nasazení v řízení průmyslových provozů, pro řízení inteligentních domů, kde vynikne možnost instalace do klasických rozvaděčů, nebo pro sběr dat (například přes MQTT) pro Internet of Things (IoT) nebo cloudové služby.

Více informací najdete zde nebo nás kontaktujte pro zjištění dostupnosti.

 

Cookies

Pro lepší používání stránek a pro náš obchod používáme jen nezbytné cookies.