Nejen pro procesorový modul PI-CPUF407 vznikly tři moduly pro doplnění digitálních a analogových rozhraní. Zahrnuje modul PI-FIO, určený pro přímé využití rozhraní na procesoru STM32F407, dále PI-DIO s galvanicky oddělenými digitálními vstupy a výstupy a také PI-AIO s galvanicky oddělenými analogovými vstupy a výstupy. PI-DIO a PI-AIO je kompatibilní se standardem HAT+ pro Raspberry Pi.

Modul PI-FIO obsahuje 4 digitální vstupy a 2 digitální výstupy pro 12 nebo 24V systémy, dále dva analogové vstupy 0-10V, 4-20mA nebo PTC a NTC pro měření teploty a také jeden analogový výstup 0-5V nebo 4-20mA. Všechny vstupy a výstupy jsou ovládány přímo z procesoru na modulu PI-CPUF407 a nejsou galvanicky oddělené.

Modul PI-DIO obsahuje 4 digitální vstupy 12/24V a 2 digitální výstupy 12/24V s maximálním proudem 2A a s indikací přetížení. Všechny vstupy a výstupy jsou navzájem galvanicky oddělené. Ovládání je realizováno přes I2C rozhraní.

Modul PI-AIO obsahuje 4 analogové vstupy volitelně 0-10V, 4-20mA nebo pro měření teploty pomocí NTC nebo PTC a dva analogové výstupy volitelně 0-5V nebo 4-20mA. Analogové vstupy a výstupy jsou galvanicky oddělené od procesorového modulu a ovládány po I2C sběrnici.

Všechny moduly jsou stackovatelné, tedy lze je vrstvit na sebe. Teoreticky lze do jednoho systému zapojit až 8 modulů PI-DIO a 4 moduly PI-AIO. Pouze modul PI-FIO lze v systému použít pouze jeden, protože je připojen přímo na GPIO piny procesoru.

Všechny moduly budou dostupné ještě tento rok.

 

 

Cookies

Pro lepší používání stránek a pro náš obchod používáme jen nezbytné cookies.